Astrologie

Astrologe

Behalve schoonheidsspecialiste ben ik ook al 30 jaar gediplomeerd astrologe, en maak ik horoscopen van baby’s, kinderen en volwassenen.

Spirituele vragen zoals “Wat doe ik hier?”, “Wat is de bedoeling?” of “Wat zijn mijn talenten en wat kan ik bijdragen aan de maatschappij?” kunnen uitgangspunt zijn om een horoscoop te laten maken.

Planeten en energieën

De horoscoop is een tekening van de hemel op een bepaald moment, b.v. de geboorte. In deze tekening staan de tekens van de dierenriem en de planeten als symbolen opgetekend; voor ieder mens is deze weer anders gegroepeerd en geeft daarmee uitdrukking aan het unieke van ieder mens. Daarom is de geboortetijd ook zo belangrijk. De planeten en dierenriemtekens zijn symbolen van onze eigen energieën. De stand van de planeten weerspiegelen energieën die wij als mens ervaren.

Persoonlijke horoscoop

Een geboortehoroscoop kun je zien als een wegenkaart die je de weg kan wijzen en die je kan helpen om je bewust te worden van hoe je in elkaar zit. Het is een prachtig en dynamisch samenspel van energieën.De onderlinge verhoudingen tussen de diverse planeten geven aan hoe je je het beste kunt ontplooien naar je eigen aard.

Horoscopen voor pasgeborenen en kinderen

Vooral horoscopen voor baby´s en kinderen maken, vind ik erg leuk, omdat zij nog zo jong zijn, dicht bij zichzelf staan en omdat het leuk is als de ouders, met behulp van de horoscoop, hun kinderen beter leren begrijpen en hen kunnen begeleiden in de opvoeding. Zo blijft de eigenheid van hun kind behouden en kan er steun gegeven worden, daar waar het kind dat nodig heeft.

Prijzen

Horoscoop + uitleg + verslag    € 75,00
Kinderhoroscoop + verslag    € 65,00
Babyhoroscoop + verslag    € 45,00

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.