Else van der Linden - Thonhäuser

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Het vak is mij ‘met de paplepel ingegoten’, omdat mijn moeder dit beroep ook heeft en nog steeds werkzaam is in haar praktijk en mij regelmatig met raad adviseert. Na mijn diploma’s voor schoonheidsspecialiste en astrologie gehaald te hebben, ben ik cursussen blijven volgen. Nog steeds volg ik cursussen om bij te blijven.

content image

Werkwijze

Huidanalyse en productadvies zijn standaard onderdeel van de behandeling. Maar daarnaast pas ik ook mijn kennis op het gebied van aromatherapie en de Nutri-Cosmetics van LavieSage toe. Het is eigenlijk een mix van dit alles en dit gaat ook vanzelf. Iedere klant is anders, daarom is ook elke behandeling en elk verhaal anders. Desgewenst betrek ik ook uw sterrenbeeld erbij.

Als basis van de behandeling masseer ik met de essentiële oliën van Chi. Ook gebruik ik deze oliën in het stoomapparaat.

Massage op kleur

Daarbij masseer ik met een denkbeeldige kleur die bij u past op het moment van de behandeling. Zo ervaart u een geur- en kleursensatie, die heerlijk ontspannen aanvoelt. De kleur zorgt ervoor dat u en ik niet afdwalen met onze gedachten en dat onze aandacht in het nu blijft. De uitwisseling van energie die plaatsvindt is telkens anders, dat maakt het masseren zo leuk. Naderhand vertel ik wat de kleur betekent en hoe dit past in het moment van nu en hoe deze bij u past. De kleur wisselt per keer, want niets blijft hetzelfde.

Tijdens de behandeling ervaart u uw eigen schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Ook ervaart u het moment van nu. Een soort ‘mindfulness’.