Else van der Linden - Thonhäuser

Mijn naam is Else van der Linden en ik ben 30 jaar werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste,  astrologe en aromatherapeut.

 

Werkwijze

Huidanalyse en productadvies zijn standaard onderdeel van de behandeling. Daarnaast pas ik ook mijn kennis op het gebied van aromatherapie, voedingsadvies en voedingssupplementen toe. Het is eigenlijk een mix van dit alles en dit gaat ook als vanzelf. Iedere klant is anders, daarom is ook elke behandeling en elk verhaal anders. Vaak betrek ik ook uw sterrenbeeld erbij, zodat het zich een mooi geheel vormt.

Bij alle gezichtsbehandelingen masser ik desgewenst ook de oren, het hoofd en de voeten.

Als basis van de behandeling masseer ik met Dr. Eckstein of met de essentiële oliën van Chi. De hydrolaten, bloemenwaters, van Chi gebruik ik altijd in het stoomapparaat. Bijv. Oranjebloesem of Ceder.

Na het masker en de dagverzorging kunt u kiezen uit een kopje thee of een glas met gezuiverd water, met daarin Rozenhydrolaat.

Massage op kleur

Daarbij masseer ik met een denkbeeldige kleur, welke bij u past op het moment van de behandeling. Zo ervaart u een geur- en kleurbeleving, die heerlijk ontspannen aanvoelt. De uitwisseling van energie die plaatsvindt is telkens anders. Naderhand duid ik de kleur, vertel wat de kleur wil laten zien en hoe dit past bij u in het moment van nu. De kleur kan telkens anders zijn, omdat wij als mens ook veranderen en groeien.

Tijdens de behandeling ervaart u uw eigen schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Het is een soort ‘mindfulness’. Graag neem ik u mee naar de rust, de ontspanning en het ervaren van heelheid van ons als mens in het geheel.