Chi essentiële oliën

Tijdens de behandeling gebruik ik de lijn Chi Essential Cosmetics, speciaal ontwikkeld voor de Chi schoonheidspecialiste.

Met Chi Essential Cosmetics heeft Chi een compleet nieuwe visie op huidverzorging geïntroduceerd. Een 100% pure en natuurlijke verzorgingslijn op basis van ruim 30 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Deze basisproducten voeden, verzachten en beschermen. Door het voedende en het hydraterende deel van elkaar te scheiden zijn er praktisch geen emulgatoren en conserveringsmiddelen nodig en kan de hoeveelheid vocht en vet afgestemd worden op wat de huid op dat moment nodig heeft. CEC is in te zetten bij alle huidtypes.

Chi International is opgericht door Monica Siebers. Zij is een deskundig aromatherapeute, maar van huis uit ook huidtherapeute en schoonheidsspecialiste. Vanuit deze combinatie heeft ze vanaf vroeg jaren 80 haar enthousiasme kunnen overbrengen op collega schoonheidsspecialisten.

In hun onderzoeken hebben zij opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren zij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt.

Website: www.chi.nl

A Touch of Happiness