Chi essentiële oliën

Voor de massages maak ik gebruik van Chi essentiële oliën. Essentieel (= wezenlijk) wijst niet alleen op hun zuiverheid, maar duidt vooral op het feit dat het hier om de kern, de hoofdzaak gaat, nl. die van de levenskracht.

Chi International is opgericht door Monica Siebers. Zij is een deskundig aromatherapeute, maar van huis uit ook huidtherapeute en schoonheidsspecialiste. Vanuit deze combinatie heeft ze vanaf vroeg jaren 80 haar enthousiasme kunnen overbrengen op collega schoonheidsspecialisten.

In hun onderzoeken hebben zij opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Dit waarborgt een optimale kwaliteit van onze preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren wij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.

Website: www.chi.nl

content image